Învață să îți “Pese”, Învață să “Contezi”, Ești parte din Bolintin!


Elena-Marilena Bunea

pentru Primăria Bolintin-Deal.

Mă numesc Elena Marilena Bunea, am 42 ani, sunt economist de profesie, sunt căsătorită și am doi băieți de 17 ani, respectiv 19 ani. Aici m-am născut, am crescut, m-am căsătorit și cum locul de muncă este tot în raza localității pot spune că sunt la curent cu lucrurile bune, dar și mai puțin bune de la noi, având în vedere că familia mea este atestată pe aceste locuri din anul 1802. Așa că am decis să mă implic încă din 2018 în acțiuni menite să schimbe mentalități alături de oamenii frumoși din USR, iar din februarie 2019 am devenit membru al partidului. Nu tot ceea ce s-a întâmplat în Bolintin-Deal este rău, dar întotdeauna va fi loc de mai bine, așa că dacă vreau să schimb ceva aici la mine “acasă”, trebuie să nu mai stau “pe margine”.

Mulți mi-au spus “Nu”. Eu, în schimb, am mers mai departe și am spus “Da”! Vino alături de mine pentru a fi împreună o “forță”!

Echipa USR Bolintin-Deal pentru Consiliul Local

Elena-Marilena Bunea

Elena-Marilena Bunea

Dorel-Romulus Dobre

Dorel-Romulus Dobre

Petre Mihăilă

Petre Mihăilă

Iuliana Milea

Iuliana Milea

Cătălin Ionuț Bunea

Cătălin Ionuț Bunea

Proiectele noastre pentru comuna Bolintin-Deal

Transport si infrastructură

Transport si infrastructură

• Rețele utilități: Apă, Gaze, Canal accesibile tuturor gospodăriilor prin găsirea unor soluții pentru scăderea costurilor de branșare.
• Extinderea rețelelor de apă, gaze, canal și în zonele în care acestea lipsesc.
• Trotuare și zone pietonale pe toate străzile care necesită acest lucru pentru siguranța cetățeanului, modernizarea celor existente.
• Modernizarea următoarelor locații: Centrul localității Bolintin-Deal, Piața Agroalimentară, Dispensar, Zona Parcului Industrial, intrările și ieșirile din localitate.

Transparență in Primărie

Transparență in Primărie

• Transparență și digitalizare în administrația locală în vederea reducerii timpului pierdut în fața ghișeului și al drumurilor nejustificate prin :
• o modernizarea actualului site web al Primariei Bolintin-Deal,
• o implementarea unei platforme securizate pentru cetățeni, platformă care să permită interactiune minimă cu angajații în cazul necesităților uzuale: cereri adeverințe diverse, certificate urbanism, certificat fiscal, certificate de naștere/deces, cereri autorizații diverse, verificare taxe și plată taxe online)
• o implementarea butoanelor magice “Opinia cetățeanului” și ”Sesizări”.

Fonduri UE

Fonduri UE

Înființarea unui birou specializat în accesarea fondurilor europene în cadrul Primăriei pentru susținerea unora dintre proiectele de care localitatea Bolintin-Deal are nevoie.

Educatie, relaxare si sport

Educatie, relaxare si sport

• Finalizarea proiectelor începute : Construcție sală de sport pentru Școala Generală “Banu Băleanu”.
• Sprijinirea continuă a dezvoltării cadrelor didactice, deoarece aceste persoane joacă un rol crucial în pregătirea micilor oameni pentru a trăi, a învăța și a lucra în lumea de astăzi, precum și pentru a iniția schimbări viitoare și a fi lideri în contextul acestora.
• Asigurarea funcționării bibliotecii comunale într-un spațiu adecvat și accesibil cu ușurință. Biblioteca este calea spre o cultură generală solidă și perfecționare profesională.
• O pistă pentru biciclete, mersul pe bicicleta este o modalitate de deplasare ecologică, socială, care nu generează poluare sau zgomot și care face bine sănătății.
• Accesibilitate la bazele sportive deja existente.

Susține-ne pentru o comună mai bună