USR Giurgiu

MISIUNE & VIZIUNE

Construim un viitor mai bun pentru România.

USR a fost fondat cu scopul de a aduce schimbare și progres în politica românească. Credem că România merită mai mult și că, împreună, putem construi o națiune mai puternică și mai echitabilă.

Misiunea Noastră

Suntem dedicați luptei împotriva corupției, promovării transparenței și asigurării că fiecare cetățean are un cuvânt de spus în direcția în care se îndreaptă țara noastră.

Viziunea Noastră

Prin sprijinul tău, ne propunem să aducem reforme semnificative în domenii cheie precum sănătate, educație și infrastructură, asigurându-ne că fiecare român beneficiază de oportunități egale.

CE FACEM

Află mai multe despre inițiativele noastre:

Reformă în
Educație

Reformă în
Educație

USR consideră că educația este piatra de temelie a unei societăți prospere. Ne dedicăm asigurării că fiecare copil are acces la o educație de calitate și că profesorii sunt sprijiniți în munca lor valoroasă.

Răspuns la
Urgențe

Răspuns
la Urgențe

În fața provocărilor globale, cum ar fi pandemiile, USR este în prima linie pentru a asigura că România este pregătită și capabilă să răspundă eficient, protejând sănătatea și bunăstarea cetățenilor săi.

Programe de
Protecție

Programe de
Protecție

USR lucrează pentru a asigura că fiecare cetățean este protejat, indiferent de vârstă, gen sau statut socio-economic. Ne dedicăm creării unui mediu sigur și sprijinitor pentru toți românii.

Politici și
Advocacy

Politici și
Advocacy

USR este vocea cetățenilor în parlament și în instituțiile guvernamentale. Luptăm pentru legi mai bune, mai echitabile și pentru drepturile fiecărui cetățean.

Education
Programs

Programe
de Sănătate

Sănătatea este o prioritate pentru USR. Lucrăm pentru a îmbunătăți sistemul de sănătate, asigurându-ne că fiecare român are acces la servicii medicale de calitate.

Programe de
Sănătate

Programe de
Sănătate

Sănătatea este o prioritate pentru USR. Lucrăm pentru a îmbunătăți sistemul de sănătate, asigurându-ne că fiecare român are acces la servicii medicale de calitate.

Cum Funcționăm

Oferind soluții pentru nevoile cetățenilor:

USR este dedicat construirii unui viitor mai bun pentru România. Prin programele și inițiativele noastre, ne străduim să aducem schimbări pozitive în viața fiecărui cetățean. Fie că este vorba de reforme în educație, sănătate sau infrastructură, misiunea noastră este să facem România un loc mai bun pentru toți.

Satisfacția cetățenilor este garantată. Ne străduim să aducem schimbări concrete care să răspundă nevoilor reale ale comunității.

USR încurajează toți actorii societății – de la cetățeni obișnuiți la mari corporații – să se implice activ în dezvoltarea societății. Dacă dorești să susții o cauză sau să contribui la un proiect, te ajutăm să o faci într-un mod eficient.

USR colaborează cu diverse entități, de la ONG-uri la instituții publice, pentru a aduce îmbunătățiri concrete în viața cetățenilor. Suntem deschiși la inițiative și proiecte care au ca scop binele comun.

USR pune un accent deosebit pe utilizarea tehnologiei și inovației pentru a aduce România în secolul 21. Ne concentrăm pe digitalizare, eficientizarea serviciilor publice și crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea start-up-urilor și a tehnologiei în țară.