START implicare STOP nepăsare


Ștefan Daniel Badea

pentru Primăria Crevedia Mare.

Sunt născut și crescut în Crevedia Mare, provin dintr-o familie simplă, modestă dar cu principii.
Sunt Economist, fiind absolvent al Universității Creștine “Dimitrie Cantemir”, Facultatea de Finanțe, Bănci și Contabilitate, actual masterand al Academiei de Studii Economice București, Entrepreneurship and Business Administration (MEBA). Ca absolvent al Institului Bancar Roman, EUROPEAN FOUNDATION CERTIFICATE în BANKING, am pornit o carieră în domeniul financiar-bancar timp de 7 ani, unde pot spune ca formarea și evoluția mea profesională și personală se datorează regulilor stricte din domeniu. În domeniul bancar am evoluat de la un loc de muncă de începător la funcții de conducere. În prezent activez în domeniul medical ca Reprezentant Medical.

De ce candidez?
Ca cetățean al acestei comune consider obligatoriu ca cetățenii să fie implicați în luarea deciziilor și în transparența acestora.
Doresc o comună modernă, bazată pe educație, deoarece tinerii sunt viitorul iar temelia educației copiilor este exemplul familiei.
În același timp sănătatea este importantă, de aceea doresc sa punem accentul și pe un sistem de sănătate la nivel local.
Îmi doresc să rămânem în comună pentru că avem motive să o facem.
Doresc ca prin experiența și expertiza mea să întorc ceva înapoi comunității din care provin, iar prin muncă, perseverență și viziune acest scop poate fi atins, împreună cu încrederea cetățenilor.
în următoarele zile vom prezenta și echipa ce va lua parte la acest proiect și planurile pe care dorim să le punem în aplicare."

Echipa USR Crevedia Mare pentru Consiliul Local

Proiectele noastre pentru comuna Crevedia Mare

Susține-ne pentru o comună mai bună