START implicare STOP nepăsare


Ștefan Daniel Badea

pentru Primăria Crevedia Mare.

Sunt născut și crescut în Crevedia Mare, provin dintr-o familie simplă, modestă dar cu principii.
Sunt Economist, fiind absolvent al Universității Creștine “Dimitrie Cantemir”, Facultatea de Finanțe, Bănci și Contabilitate, actual masterand al Academiei de Studii Economice București, Entrepreneurship and Business Administration (MEBA). Ca absolvent al Institului Bancar Roman, EUROPEAN FOUNDATION CERTIFICATE în BANKING, am pornit o carieră în domeniul financiar-bancar timp de 7 ani, unde pot spune ca formarea și evoluția mea profesională și personală se datorează regulilor stricte din domeniu. În domeniul bancar am evoluat de la un loc de muncă de începător la funcții de conducere. În prezent activez în domeniul medical ca Reprezentant Medical.

De ce candidez?
Ca cetățean al acestei comune consider obligatoriu ca cetățenii să fie implicați în luarea deciziilor și în transparența acestora.
Doresc o comună modernă, bazată pe educație, deoarece tinerii sunt viitorul iar temelia educației copiilor este exemplul familiei.
În același timp sănătatea este importantă, de aceea doresc sa punem accentul și pe un sistem de sănătate la nivel local.
Îmi doresc să rămânem în comună pentru că avem motive să o facem.
Doresc ca prin experiența și expertiza mea să întorc ceva înapoi comunității din care provin, iar prin muncă, perseverență și viziune acest scop poate fi atins, împreună cu încrederea cetățenilor.
în următoarele zile vom prezenta și echipa ce va lua parte la acest proiect și planurile pe care dorim să le punem în aplicare."

Echipa USR Crevedia Mare pentru Consiliul Local

Eduard Ionuț Constantin

Eduard Ionuț Constantin

Constantin Eduard-Ionuț este unul dintre cei pe care îi veți regăsi pe lista de consilieri ai echipei USR Crevedia Mare. Activează în sistemul de învățământ ca profesor de matematică și a decis să se implice în politică pentru că dorește să schimbe modul în care se face, în momentul de față, administrație publică la nivelul comunei noastre. Dorește împreună cu echipa USR Crevedia Mare pe lângă alte proiecte ce țin de infrastructură, să arate ca putem avea un sistem de educație modern, cu școli bine dotate, în care să reducem la minimum rata abandonului școlar și totodată să încurajăm și să susținem performanțele școlare ale copiilor. Odată cu realizarea acestor lucruri va crește și rata promovabilității la examenele naționale, unde știți foarte bine, că județul nostru se află pe ultimele locuri în acest clasament.

Mariana Cuciureanu

Mariana Cuciureanu

Cuciureanu Mariana este mamă și soție devotată. Își dorește o comună civilizată, cu îmbunătățiri, o școala sigură și dotată pentru copii. Este o persoană sociabilă și corectă cu dorință de evoluție.

Cristian-George Dascălu

Cristian-George Dascălu

Dascălu Cristian-George, 51 de ani, născut și crescut în Crevedia Mare, este căsătorit și are un băiat de 14 ani. Își desfășoară activitatea în domeniul educațional, fiind profesor de educație fizică și sport. Unele dintre proiectele pe care ar dori să le susțină ar fi înființarea rețelei de distribuție gaze naturale, canalizare și extinderea rețelei de apă.

Constanța Fărîmiță

Constanța Fărîmiță

Colega noastră Fărîmiță Constanța și-a desfășurat activitatea în cadrul Primăriei Crevedia Mare timp de 12 ani ca Asistent Social cu problemele romilor. În acest moment este pensionară și își dedică tot timpul familiei și comunității etnice din comuna noastră. Este o femeie puternică, încrezătoare, slujitoare lui Dumnezeu.

Răzvan Liță

Răzvan Liță

Lița Răzvan este membru al echipei USR Crevedia Mare din lista de consilieri. Proaspăt absolvent al facultății de management, dorește să joace un rol important în desfășurarea activităților de schimbare și modernizare al comunei noastre. În prezent activează în domeniul logistic pentru un mare jucător pe piața internațională. Consideră că dorința de implicare îl ajută sa sprijine comunitatea pentru evoluție.

Costin Damian Lupescu

Costin Damian Lupescu

Lupescu Costin Damian este membru al echipei USR Crevedia Mare din lista de consilieri. Lucrează în domeniul instalațiilor, ocupându-se de partea birocratică. Își dorește să pună umărul la dezvoltarea comunei noastre și la creșterea calității vieții cetățenilor. S-a implicat în acest proiect pentru că vrea normalitatea secolului XXI în comuna noastră din asfalt pe străzile comunei, crearea unor locuri de joacă pentru copii în satele unde nu există, înființarea unui centru medical permanent de urgență în comuna Crevedia Mare.

Nicolae Nicușor Mănoiu

Nicolae Nicușor Mănoiu

Mănoiu Nicolae-Nicușor, 44 de ani, născut, crescut și domiciliat în Crevedia Mare, căsătorit, are un băiat de 4 ani, activează în domeniul transporturilor de persoane, în ultimii ani pe ramura de turism. Și-a adus aportul pentru promovarea României în fața turiștilor străini așa cum este ea, o țară cu oameni muncitori, inteligenți și multe bogății și frumuseți naturale. Proiectele pe care dorește să le susțină sunt canalizare, refacerea șanțurilor de scurgere și crearea unora unde nu există, montarea limitatoarelor de viteză.

Daniel Niță

Daniel Niță

Nița Daniel este cetățean al comunei Crevedia Mare, provine dintr-o familie modestă cu ambiții și principii. Este economist, fiind absolvent al Universității Hyperion din București”, Facultatea de Finanțe și Bănci. Activează în domeniul financiar-bancar de peste 8 ani. În prezent își desfășoară activitatea pentru cel mai mare grup financiar din România. Își dorește o comună modernă "la standarde europene", iar prin experiența sa să aducă un plus acestei echipe formată din tineri curajoși cu ambiții și principii. Prin muncă, perseverență și viziune acest scop poate fi atins, împreună cu încrederea cetățenilor.

Petrișor Marius Alexandru

Petrișor Marius Alexandru

Petrișor Marius Alexandru în vârstă de 23 de ani este născut și crescut în comuna Crevedia Mare, absolvent al facultății de management, este hotărât, ambițios și dorește să contribuie la toate proiectele actuale și viitoare de dezvoltare a unei comune cu potențial în special activitățile extrașcolare și reamenajarea și crearea locurilor de joacă pentru copii, acesta fiind pasionat de sport. Alături de echipa USR Crevedia Mare cu foarte multă implicare această comună va ajunge la normalitate.

Marius Valentin Petrișor

Marius Valentin Petrișor

Petrișor Marius Valentin , 25 de ani, absolvent al facultății de management în domeniul alimentației publice. În prezent activează în cadrul unui retailer de renume pe partea de control al calității. Este o persoană ambițioasă, perseverentă, îi place să se dedice în toate activitățile în care este implicat.

Florin Alexandru Pricorieru

Florin Alexandru Pricorieru

Pricorieru Alexandru Florin este membru al echipei USR Crevedia Mare care își dorește și va face tot ce este posibil să aducă acolo unde-i este locul, comuna Crevedia Mare.
Își desfășoară activitatea în domeniul logistic dar în același timp este un fotograf/videograf plin de pasiune și creativitate, creativitate pe care dorește să o aducă în proiectele actuale și în cele viitoare cu ajutorul echipei USR Crevedia Mare.

Cătălin Ionel Talmaciu

Cătălin Ionel Talmaciu

Tălmaciu Cătălin Ionel, în vârstă de 32 de ani, s-a alăturat echipei USR Crevedia Mare, pentru a contribui la dezvoltarea comunei. Activează în domeniul construcțiilor, fiind o persoană perfecționistă. Consideră că educația tinerilor și sănătatea bătrânilor sunt prioritare.

Proiectele noastre pentru comuna Crevedia Mare

SPORT, DIVERTISMENT ȘI TIMP LIBER

SPORT, DIVERTISMENT ȘI TIMP LIBER

• Modernizarea și extinderea bazei sportive școlară;
• Crearea de spații verzi;
• Susținerea activitaților sportive în cadru organizat;
• Olimpiade și concursuri sportive școlare.

OAMENI ȘI COMUNITATE

OAMENI ȘI COMUNITATE

• Implicarea locuitorilor în luarea deciziilor și în implentarea acestora;
• Stabilirea prioritaților împreună cu locuitorii comunei;
• Organizarea de dezbateri și informari publice pentru problemele prioritare comunale;
• Implicarea tinerilor – folosirea ideilor si energiei creative a acestora;
• Primaria va pune la dispoziție cetațenilor un portal unic referitor la acte, taxe, sesizări, audiențe ș.a. (ex. ecrevediamare.ro).

INFRASTRUCTURĂ ȘI SERVICII

INFRASTRUCTURĂ ȘI SERVICII

Modernizarea și extinderea rețelei de apă curentă în întreaga comună;
• Înființarea rețelei de distribuție de gaze naturale;
• Înființarea rețelei canalizare;
• Extinderea și amenajarea drumurilor comunale;
• Extinderea rețelei de iluminat public în întreaga comună;
• Managementul deșeurilor;
• Sistem supraveghere video și dezvoltarea serviciilor publice online;
• Piața agro-alimentară.

EDUCAȚIE, SĂNĂTATE ȘI CULTURĂ

EDUCAȚIE, SĂNĂTATE ȘI CULTURĂ

• Modernizarea și extinderea unităților de învățământ;
• Asigurarea serviciilor medicale de specialitatea ale cabinetelor medicale la standarde europene;
• Înființarea unui serviciu medical de permanența;
• Activități culturale;
• Implementare program grădiniță cu program prelungit;
• Susținerea elevilor în cadrul olimpiadelor și concursurilor educaționale;
• Wi-fi gratuit;
• Extinderea, modernizarea și dotarea bibliotecii comunale, bibliotecă virtuală.

Susține-ne pentru o comună mai bună