Omul care ajută toți cetățenii.


Petre Lache

pentru Primăria Găiseni.

E timpul să mă prezint, pentru cei care știu mai puțin despre mine.
Eu sunt Lache Petre sau PETRICĂ VETERINARUL. Am 53 de ani și sunt născut și crescut în comuna noastră Găiseni. Am absolvit Liceul Agroindustrial Dragomirești Vale în anul 1985 la specializarea Veterinară, iar de atunci și până în prezent, am fost în slujba dumneavoastră ori de câte ori a fost necesar.

Ce m-a determinat să candidez?

Doresc o comună modernă, cu utilități și cu un potențial de investiții. Ca locuitor al acestei comune, sunt de părere că toți cetățenii trebuie să fie implicați în luarea deciziilor și în transparența aducerii la îndeplinire a acestora, precum și asupra cheltuielii banului public pentru creșterea bunăstării fiecărui locuitor al comunei noastre.
În același timp, sănătatea și educația sunt importante, de aceea doresc să pun accentul pe un sistem de dezvoltare la nivel local.

Ce mă recomandă pentru funcția de primar ?

1. Dorința de schimbare și creștere a nivelului de educație și bună stare a comunei.

2. Experiența acumulată în urma interacțiunii cu dumneavoastră.

3. Cursurile de administrație publică locală și atragere de fonduri europene la care am participat ca membru USR;

4. Sătul de minciună și promisiuni, am hotărât să mă implic permanent în rezolvarea problemelor cetățenilor.

Prin muncă, perseverență și viziune constructivă acest scop poate fi atins împreună, doar cu încrederea dumneavoastră.

Vă mulțumesc!

Echipa USR Găiseni pentru Consiliul Local

Petre Lache

Petre Lache

Dumitru Lache

Dumitru Lache

Marian Rogojinaru

Marian Rogojinaru

Bogdan Cristian Iamandi

Bogdan Cristian Iamandi

Georgeta Serban

Georgeta Serban

Costel Iordache

Costel Iordache

Ana Simona Toma

Ana Simona Toma

Florin Eugen Oancea

Florin Eugen Oancea

Proiectele noastre pentru comuna Găiseni

Înscrierea în cartea funciară a construcțiilor

Înscrierea în cartea funciară a construcțiilor

Legea Autorizației de Construire 50-1991 actualizată în 2020 prevede la art. 37, alin 6, că pot fi acordate drepturi de proprietate cu înscrierea în cartea funciară și a construcțiilor care s-au realizat fără Autorizație de Construire cu ajutorul unei adeverințe/certificat de atestare a edificării.

Ne propunem ca în viitorul mandat să oferim asistență tuturor cetățenilor care se află în situația de neplăcută de a nu putea să își înscrie proprietățile în cartea funciara datorită indiferenței autorităților locale.

Rețele de utilități - Apă, Canalizare și Gaze:

Rețele de utilități - Apă, Canalizare și Gaze:

• Finalizarea sistemului de alimentare cu apă potabilă.
• Realizarea rețelei de canalizare la nivelul întregii comune.
• Racordarea comunei Găiseni la Sistemul Național de Transport Gaze Naturale, investiție care se va executa în totalitate din bugetul operatorului.

Aceste investiții pot fi realizate cu ajutorul fondurilor europene, vor reduce costurile locuitorilor comunei cu încălzirea pe gaz în loc de lemne și cărbuni sau vidanjarea fosei la câteva luni, vor crește confortul și igiena în locuințe, școli, dispensare și în restul instituțiilor.

Trotuare și rigole (șanțuri) betonate acoperite pentru cetățeni

Trotuare și rigole (șanțuri) betonate acoperite pentru cetățeni

• Amenajarea accesului pietonal pentru toate străzile comunei Găiseni, în vederea asigurării siguranței circulației pietonilor pe drumurile publice.
• Amenajarea rigolelor (șanțurilor) din beton și acoperirea acestora cu plăcuțe armate.

Transparență și digitalizare în administrația publică locală

Transparență și digitalizare în administrația publică locală

Transparentizare prin achiziția unui sistem de video-conferință pentru transmiterea live a ședințelor de Consiliu Local.

• Implementarea unui sistem informatic integrat care să pună la dispoziția cetățenilor toate informațiile de interes public.
• Dezvoltarea site-ului existent și actualizarea acestuia cu informațiile necesare, transformându-l astfel încât să ofere servicii publice digitalizate prin intermediul unei platforme securizate a cetățeanului (Solicitări diverse, Certificate urbanism/fiscale, Autorizații diverse și plata taxelor și impozitelor online).i;

Fonduri UE

Fonduri UE

• Înființarea în cadrul Primăriei a unui birou specializat pentru accesarea de Fonduri Europene în scopul finanțării investițiilor rurale și de modernizare.

Atragerea de investitori

Atragerea de investitori

• Atragerea de investitori în comuna Găiseni, prin implicarea acestora pe plan local pentru a realiza investiții în scopul creării unor locuri de muncă și dezvoltării unor sectoare precum cel agricol, cel comercial, de producție, etc. și care vor contribui la creșterea permanentă a bugetului local.

Realizarea unei baze sportive cu sală de sport

Realizarea unei baze sportive cu sală de sport

• Construirea unei baze sportive ce va cuprinde și o sală de sport, pentru a sprijini desfășurarea activității fizice a tinerilor în bune condiții.
• Formarea unei echipe de fotbal competitive și susținerea în participarea acesteia la competiții județene și naționale.

Susține-ne pentru o comună mai bună