USR Giurgiu

Hoția zilei: Băneasa

Pe ce se mai cheltuie banii publici, prin contracte atribuite direct sau fără licitație.

Primăria Băneasa (jud. Giurgiu) a cumpărat 7 totemuri pentru semnalizare și informare la prețul de 29.400 RON și le-a montat, prin SC Servicii Comunale Băneasa SRL, la prețul de 41.303 RON. Montajul a costat cu 12.000 de RON mai mult decât produsele!!!

Tot Servicii Comunale Băneasa a încasat în 2020 suma de 90.000 RON pentru TĂIAT IARBA (4 contracte a câte 22.500 RON fiecare).

Cumpărare directă 1

Cumpărare directă 2

Cumpărare directă 3

Cumpărare directă 4

Și tot Servicii Comunale Băneasa a încasat 37.000 de RON pentru instalare mobilier stradal (bănci și coșuri de gunoi), doar instalarea. Băncile au costat 259.000 RON (achiziții în 2019-2020).

O fi comod să stai pe bancă la poartă și să te vaiți că nu ai gaze, apă curentă, trotuare, loc de muncă, școli sigure sau spitale decente?

Interesant este că deși societatea s-a înființat în 2012, abia de anul trecut a început să câștige contracte atribuite de Primăria Băneasa. Ne întrebăm care este interesul plimbării unor sume de bani de la Primărie către o societate ce execută lucrări la suprapreț și ce achiziții a făcut această firmă la rândul ei.

Astfel de modalități a „pierderii banilor” sunt folosite și de primăria București prin faimoasele companii municipale și multe alte comune din țară.

În 6 decembrie votează USR PLUS pentru o Românie fără hoție. #USRPLUSinParlament#Romaniefarahotie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *