Stradă cu stradă, o comună ca afară


Dragoș Pintenaru

pentru Primăria Joița.

Ma numesc Dragoș Pintenaru, am 38 de ani și, deja de câțiva ani buni, mă dedic cu responsabilitate rolului de soț și tată. Cei doi copii ai mei m-au învățat să construiesc nu numai pentru prezent, ci și pentru viitor. Prin tot ceea ce fac, încerc să le fiu model și, în același timp, să îi observ și să învăț la rândul meu de la ei.
Tot ei au fost și motivația principală pentru care, în urmă cu opt ani, m-am mutat în Joița, unde m-am simțit imediat acasă. E locul unde, departe de aglomerația orașului, le pot oferi copiilor mei condiții mai sănătoase de viață. Știu că Joița are potențial să devină un loc sigur, prosper, unde copiii mei, dar și ai dumneavoastră vor putea trăi fericiți.

Echipa USR Joița pentru Consiliul Local

Constantin Popescu

Constantin Popescu

Mă numesc Constantin Popescu, am 37 de ani, sunt casatorit si am un copil care îmi aduce bucurie în fiecare zi.
În Joița locuiesc de 4 ani, dar localitatea îmi este cunoscută încă din copilărie când petreceam mult timp aici atunci cand imi vizitam mătușa și verisoara.
Lucrez de mai bine de 15 ani în domeniul IT și îmbunătățirea de procese. În toți acești ani am invatat ce inseamna sa oferi servicii de calitate clienților tăi, ce înseamnă un lucru bine făcut la standardele țărilor din vest.
Sunt o persoana orientată către rezultate și intenționez sa îmi folosesc experienta acumulata pană acum pentru a ajuta comunitatea din care fac parte.
Vizualizare CV

Bogdan Andrei

Bogdan Andrei

Numele meu este Andrei Bogdan Ionuț si am ales USR pentru că am găsit idei comune și pentru simplul motiv ca trebuie schimbat modul în care se face politică în România. M-am mutat in comuna Joița acum 3 ani și îmi doresc ca tot ce s-a făcut până acum să fie dus la bun sfarsit si sa facem lucrurile mult mai bine de acum înainte. Și, cel mai important, sa facem lucrurile cele mai importante pentru comunitate.
Având în vedere profesia mea de jurnalist și ocupațiile pe care le-am desfășurat în domeniul comercial și de management începând cu anul 2006 până în prezent, intenționez să îmi ofer tot suportul pentru dezvoltarea reală a comunei în care trăiesc.
Vizualizare CV

Dragoș Anca

Dragoș Anca

Mă numesc Dragos-Marian Anca, am 42 ani, sunt căsătorit si am 3 copii. În cei 7 ani de când locuiesc în Bâcu am resimțit împreună cu voi lipsurile și nevoile din comună. Candidez pentru Consiliul Local Joita tocmai în ideea de a schimba în mai bine viața noastră și a copiilor noștri. Sunt o persoană dinamică și onestă, orientată către rezultate, care înțelege valoarea muncii în echipa și care accepta oricând o nouă provocare. Cred cu tărie că, orice schimbare în bine trebuie să înceapă cu tine!
Vizualizare CV

 Laurenţiu Tudorica

Laurenţiu Tudorica

Numele meu este Tudorica Laurentiu-Dumitru am 41 ani, sunt casatorit, am 2 copii si locuiesc in comuna Joița de 8 ani. Candidez la Consiliul Local Joița in ideea de a schimba in bine viata celor din comuna prin implementarea unor proiecte necesare comunitatii. Consider ca implicarea tinerilor in administrarea comunei poate aduce o dezvoltare cat mai rapida a acesteia.
Vizualizare CV

Lavinia Gheorghe

Lavinia Gheorghe

Numele meu este Gheorghe Maria-Lavinia, am 28 de ani, am absolvit facultatea de Administrație Publică, sunt o persoană comunicativă, responsabilă, căreia îi place să își respecte semenii. Consider că sunt potrivită pentru această funcție deoarece cunosc foarte bine comunitatea, fiind născută și crescută aici.
În tot acest timp am ajuns să cunosc toate problemele și lipsurile comunei, dar am constatat că aleșii locali nu s-au implicat pe măsura așteptărilor în rezolvarea acestora.
Vizualizare CV

Tudor Ganescu

Tudor Ganescu

Mă numesc Ganescu Tudor Emilian, am 42 ani, sunt casatorit,am 3 copii si locuiesc in comuna de 5 ani. Candidez pentru Consiliul Local Joița din dorința de a valorifica potentialul economic, cultural si geografic al comunei in care locuiesc.
De profesie economist, sunt o persoană onesta, sensibila la necesitatile celor din jur, un profesionist in meseria mea, deschis la nou si la provocari care imi solicita mintea si energia. Imi doresc sa realizez in viata mea si in jurul meu conditii mai bune pentru familia mea si copii mei.
Vizualizare CV

Proiectele noastre pentru comuna Joița

Transparență in Primărie

Transparență in Primărie

• Ședințe deschise ale Consiliului Local , transmitere live audio sau video
• Publicarea Proiectelor de HCL și a Hotărârilor de Consiliu Local pe site-ul primăriei și pe afișajul acesteia, astfel încât comunitatea să fie informată cu privire la intențiile, respectiv deciziile aparatului administrativ privind regulile generale de conviețuire, obiectivele de dezvoltare și sursele de finanțare ale acestora;
• Afișarea și respectarea unui program de audienţe cu cetăţenii pentru primar, viceprimar și consilierii locali.
• Realizarea de rapoarte de activitate anuale de către toți consilierii.
• Transparentizarea veniturilor și cheltuielilor publice, contractelor de achiziții publice și prestări servicii ale administrației locale

Apă curentă și canalizare

Apă curentă și canalizare

• Extinderea rețelei de alimentare cu apă în ambele sate, inclusiv pe străzile secundare sau noi.
• Crearea rețelei de canalizare menajeră și a unei stații de epurare care sa deserveasca atat localitatea Joița cât și Bâcu;
• Facilitarea branșării gospodăriilor la sistemul de alimentare cu apă cât și la cel de canalizare, gratuit pana la limita de proprietate.

Transport si infrastructură

Transport si infrastructură

• Înființarea unei linii de transport în interiorul comunei Joița și asigurarea conexiunii cu STB la Pădurea Ileana;
• Amenajarea de trotuare pe străzile secundare ale comunei.
• Iluminarea trecerilor de pietoni și creșterea vizibilității acestora prin indicatoare și marcaje rutiere reflectorizante și de dimensiuni mai mari.
• De asemenea în zonele cu risc ridicat de accident crearea de treceri de pietoni supraînălțate, la intersectiile importante și în zona parcurilor, școlilor, primăriei, etc

Siguranță

Siguranță

• Îmbunătățirea și extinderea Sistemului de monitorizare video al comunei cu unul performant care sa deserveasca atât strada principală, cât și pe cele secundare și locurile publice intens utilizate (stații autobuz, scoala, magazine, etc)
• Infiintare post de politie locala pentru ordine publica, acordarea de sanctiuni pe strazile secundare mașinilor care nu respecta restricțiile de tonaj și asigurarea siguranței cetățenilor pe timp de zi
• Contractare firma pentru paza si monitorizarea obiectivelor de interes public de genul școlilor si gradinitelor dar și prin patrulare pe străzi pe timp de noapte.

Fonduri UE

Fonduri UE

• Înființarea unui departament în cadrul Primăriei pentru accesarea fondurilor europene;
• Oferirea de consultanță gratuită cetățenilor din localitate în vederea accesării

Urbanism

Urbanism

• Elaborarea unui nou plan de urbanism general ( PUG ) care să permită dezvoltarea armonioasă a localității atât din punct de vedere rezidențial cât și a nevoii de dezvoltare de noi activități economice, de producție sau de servicii
• Căutarea de soluții prin colaborarea cu firme specializate in toaletizare si amenajare publica pentru a da o fata placuta comunei(spatii verzi).
• Inventarierea terenurilor deținute de primărie
• Concesionarea/donarea terenurilor familiior tinere din comuna

Mediu și Sănătate

Mediu și Sănătate

• Crearea spațiilor pentru reciclarea produselor electronice, din plastic, sticlă și textile.
• Negocierea cu o companie de salubritate pentru colectarea deșeurilor biodegradabile si a deseurilor industriale (constructii).
• Monitorizarea zonelor infestate de buruiana ambrozia, și totodată desfășurarea de lucrări de prevenire, combatere și distrugere folosind informatiile din harta ambroziei. click aici pentru accesare harta

Educatie, relaxare si sport

Educatie, relaxare si sport

• Modernizarea școlilor și dotarea acestora cu echipamente de ultima generație
• Implementarea programului de after school accesibil tuturor elevilor
• Transport asigurat pentru elevi
• Înființarea unei biblioteci comunale cu acces gratuit pentru elevi si studenti la cărți și dotată cu tehnologie nouă și accesul via internet la cărțile și articolele dorite
• Atragerea tineretului, adolescentilor si copiilor din comuna, prin implementarea unor programe educaționale de dezvoltare personală și divertisment în locuri special amenajate, la care sa aibă acces gratuit oricine vrea sa participe
• Wi-Fi gratuit in comună
• Realizare Zona agrement/pietonala în zona Pădurii Ileana
• Trasee cicloturistice pe langa Dambovita/Ciorogarla

Susține-ne pentru o comună mai bună