O alegere pentru viitor, împreună aducem schimbarea


Marian Daniel Moise

pentru Primăria Ogrezeni.

Numele meu este Moise Marian Daniel și sunt cetățean al Ogrezeniului, care a ales să rămână în comunitate alături de dumneavoastră . Am 31 de ani, sunt căsătorit, am un băiețel în vârstă de 4 ani și jumătate şi în curând voi avea și o fetiță. Cred că mulți dintre dumneavoastră mă cunosc deja și știu că sunt și voi fi un om de nădejde, cu viziune, care nu spune doar vorbe ci și acționează în consecință.
Sunt absolvent al facultății de marketing, licențiat în științe economice, iar în prezent ocup o funcție de director la unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente tipografice de pe piața românească.
Am hotărât să mă implic în politică deoarece este singura cale prin care pot schimba în bine situația în Ogrezeni, locul unde m-am născut, am crescut și unde îmi voi crește și educa copiii.
Ca și dumneavoastră am asistat de-a lungul anilor la aceleași promisiuni deșarte din partea autorităților locale și am constatat că fără implicarea noastră, a tuturor, nu vom avea nici o șansă să avem o localitate așa cum ne-o dorim cu toții, o vatră dragă pe care să o numim „acasă”.
Mă mândresc cu această localitate, am plimbat numele Ogrezeniului în fiecare colț al acestei lumi pe unde am avut privilegiul să poposesc și îmi doresc ca toată experiența acumulată să fie de folos în planul de dezvoltare al acestei
localități.
Am o carieră de succes și nu mi-a fost simplu să iau decizia de a mă implica în acest proiect, dar am convingerea că împreună vom reuși să facem ceea nu au reușit alții să facă în Ogrezeni. Numai cu sprijinul dumneavoastră și doar cu implicare civică avem șansa de a ne dezvolta și progresa.

Echipa USR Ogrezeni pentru Consiliul Local

Cătalin Ștefănescu

Cătalin Ștefănescu

George Dincă

George Dincă

Marian Dorel Florea

Marian Dorel Florea

Mihai Constantin

Mihai Constantin

Florian Bobe

Florian Bobe

Daniel Ciobanu

Daniel Ciobanu

Violeta Stoica

Violeta Stoica

Aurel Moise

Aurel Moise

Proiectele noastre pentru comuna Ogrezeni

Apă curentă și canalizare

Apă curentă și canalizare

Dezvoltarea rețelelor de utilități (apă, canalizare, gaze, internet) atât de necesare nouă, ca locuitori, dar și potențialilor investitori

Locuri de muncă

Locuri de muncă

Atragerea de investitori în beneficiul localității și implicit crearea unor noi locuri de muncă

Fonduri

Fonduri

Crearea unei echipe permanente care să acceseze fonduri de orice natură care pot ajuta la dezvoltarea localității
noastre fără a ne îndatora pe viață. Sunt multe localități în această țară care, datorită unei echipe care a știut să acceseze fonduri europene, guvernamentale sau regionale, arată mai ceva decât în străinătate.

Sistem medical

Sistem medical

Dezvoltarea unui sistem medical mai performant adaptat la situația actuală

Zone recreere

Zone recreere

Construirea de parcuri și zone de recreere

Susține-ne pentru o comună mai bună