USR Giurgiu

Primele 4 luni de mandat

Unul dintre obiectivele USR în județul Giurgiu este transparentizarea activității primăriilor pentru ca toți cetățenii să fie informați despre activitatea aleșilor lor.

Primul succes al județului este primăria Ogrezeni unde toate ședințele Consiliu Local de până acum au fost transmise live. Poți vedea toate transmisiunile aici.

Remarcăm, pe lângă tenacitatea colegilor din USR Ogrezeni și deschiderea celorlalți consilieri locali care nu numai că nu s-au împotrivit, ci chiar au îmbrățișat ideea. Asta înseamnă că Ogrezeniul are viitor, Ogrezeniul are o generație care își dorește să schimbe modul învechit de a face lucrurile în administrație.

Ca o contrapondere, la Ulmi, deși consilierii alianței locale USR PNL au depus un proiect de transparentizare, consilierii PSD încă încearcă să împiedice filmarea/transmiterea live a ședințelor. Aici însă, ca o noutate pentru județul nostru, consilierii USR au inițiat sesiunile de audiențe online. Intră în direct cu consilierii noștri aici.

La Crevedia Mare, deși ședințele încă nu sunt transmise live, consilierul USR Daniel-Ștefan Badea face, online, minuta ședințelor de CL.

Tinerețea și energia pozitivă își spun cuvântul în administrațiile unde am intrat și cu siguranță nu ne vom opri aici.

2 Comments

  1. De ce nu incercati sa faceti asta si la Bucsani,scuze am uitat aici nu are voie sa se vada ce face Pasat ca primar ca este de la PNL voi faceti doar presiuni asupra primarilor din PSD urata treaba populatia usor usor nu mai are incredere nici in voi

    1. Salutare Ionut,
      Din pacate in Bucsani nu avem filiala, daca vrei sa schimbi lucrurile in comuna te poti alatura echipe noastre.
      https://www.usr.ro/inscriere/ asa vei vedea activitate si in comuna ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *