Alege dezvoltare, alege #oameninoi


Corina Pieleanu

pentru Primăria Răsuceni.

Mă numesc Corina Pieleanu, am 35 ani, sunt mamă și soție. Mama mea este născută în Răsuceni iar tatăl este preot de mai bine de 18 ani în localitate, iar începând cu anul 2019 sunt oficial cetățean al comunei Răsuceni. Încă de tânără mi-au plăcut provocările, după ce am absolvit Facultatea de Litere am terminat Școala Postliceală Sanitară iar acum am acceptat o nouă provocare, aceea de a candida la alegerile locale pentru funcția de primar în comuna Răsuceni din partea Alianței USRPLUS.

Ceea ce m-a determinat să intru în politică:
- noroaiele până la gleznă din fața caselor noastre
- șoselele neasfaltate iar cele puține asfaltate pline de gropi
- gunoaiele uitate de administrație prin șanțuri
- lipsa încălzirii centrale în școli
- lipsa locurilor de muncă din localitate, localnicii fiind nevoiți să petreacă ore pe drumul între locul de muncă și casă
- lipsa unui doctor de familie în comună
- aroganța și sfidarea aleșilor locali care și-au urmărit propriul interes și nu al comunității.
După două mandate ar fi o greșeală profundă să credem că cei care ne-au adus aici ne vor salva!
Ceea ce mă recomandă pentru funcția de primar:
- Dorința de schimbare
- Experiența acumulată la actualul loc de muncă
- Cunoștințele acumulate în perioada studiilor universitare
- Cursurile de administrație locală și atragere fonduri europene la care am participat în perioada de când sunt membră USR.
Nu vreau să promit lucruri care sună bine, pe care le auzim din patru în patru ani, urăsc minciuna. Însă promit că mă voi implica cu 100% în rezolvarea problemelor enumerate mai sus spre deosebire de actualul primar a cărui loc de muncă principal este 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐫𝐢𝐚 asociație.

Pe lângă implicare îmi iau angajamentul să găsesc soluții inteligente pentru rezolvarea problemelelor comunității, pentru rezolvarea problemei locurilor de muncă am identificat două soluții ce își propun să ajute la redeschiderea fermei de struți din localitate, puteți citi mai multe pe https://usrgiurgiu.ro/solutii-pentru-comuna-rasuceni/. Ferma poate genera până la 60 locuri de muncă.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumneavoastră vom reuși să îndreptăm greșelile făcute de vechea clasa politică în ultimii 30 ani!

Echipa USR Răsuceni pentru Consiliul Local

Proiectele noastre pentru comuna Răsuceni

Susține-ne pentru o comună mai bună